Torna el Vivim la plaça Sant Joan

Divendres, 23 de setembre de 2022 a les 08:50

El dissabte 1 d’octubre, torna la festa de la plaça de Sant Joan coincidint amb la Diada Modernista, un matí ple de tallers, jocs i música per a tothom.

La Xarxa Comerç Cardedeu ha preparat una nova edició de Vivim la plaça Sant Joan per al dissabte 1 d’octubre. Entre les 10 del matí i la 1 del migdia, la plaça s’omplirà de tallers i activitats, que se sumaran a les organitzades en el mar de la Diada Modernista de Cardedeu.

Durant tot el matí, hi haurà un taller de mascares a càrrec de El Gat Corneli, un taller de titelles amb Kids&Us, un circuit d’equilibris i tastet d’instruments amb Can Canturri i el joc de pistes “Viu la plaça” del Museu Arxiu Tomàs Balvey. A més, a les 12 h, es farà una demostració i taller de bodybeat, una combinació de bodypercusion i beatbox, a càrrec de Sergi Ramis i Can Canturri.

Durant tot el matí també es podran veure àlbums del Cardedeu antic a l’entrada del Museu, hi haurà una exposició del Joc d’estiu de la Xarxa i dels secrets de la Plaça Sant Joan, es podrà jugar als jocs d’abans al carrer de Baix, i les senyores estiuejants es passejaran per la plaça.

El mateix dissabte, a cada barri, hi haurà una escena d’estiueig a càrrec d’Artescena. La primera serà l’escena de ball i festa amb Oscar Igual a l’acordió, a les 11.30 h al carrer Emili Vendrell, a Poble Sec. Hi haurà esmorzar popular a càrrec de la Xarxa, amb sucs de fruites de El Racó de l’Anna i pastes dolces de Dori Dori Cardedeu. A les 12.30 h les senyores i minyones passejaran pel carrer Mare de Déu del Pilar, cantonada amb Doctor Klein, i visitaran els diferents comerços associats a la Xarxa. A les 18 h, a la plaça de Sant Joan, i haurà l’última escena, l’entrega de premis del Joc d’estiu de la Xarxa. La acabarà amb una xocolatada popular feta per l’Antic Casino.

Darrera actualització: 23.09.2022 | 13:09