Tasques d'esporga en verd a Cardedeu

Dimarts, 24 d'agost de 2021 a les 12:00

L’actuació se centra en l’enretirada de branca seca i de vegetació que obstaculitza la circulació i la visibilitat viària i en el manteniment d’espais

Al llarg d'aquest mes d’agost s’han estat desenvolupant tasques d’esporga en verd a Cardedeu. Les actuacions se centren, fonamentalment, en l’enretirada de branca seca i de realçament del gàlib d’alguns exemplars que dificulten el pas de vehicles i en l’enretirada de vegetació que obstaculitza la visibilitat de senyalització viària o d’invasió en excés d’espais privats.

En relació amb l’esporga viària, les actuacions es fan als següents vials: Escultor Clarà, Passeig dels Oms, carrer de la Penya, Carretera de Cànoves, Rosa Taberner, Balmes, Mare de Deu del Pilar, Mare de Deu del Pilar – escola, Sant Miquel, Dolors Granés, Bellsolar, Llinars, Enric Granados, Rifanyes, Catalunya, Dr. Ferran, St. Josep Oriol, Ernest Lluch, Av. Guimerà, c. Molí, St. Josep Oriol, Montseny, Tomàs Balvey (entre Montseny i ctra. Dosrius), Oreneta, Pi gran Clusellas i Teixé, xamfrans escola Daus, Om de la plaça Sant Corneli, Amadeu Borràs –branques seques-, Trias de Bes –branques seques-.

A nivell d’espais, l'esporga es desenvolupa als Pinetons –voltant dels jocs infantils i tennis, principalment-, Mestre Alexandri, Casal d’Avis, Lola Anglada, Josep Casademunt i Font dels Oms, entre d'altres.

Els propers dies es reprendran les tasques d’esporga que permetran enllestir  les zones que resten per completar.

Darrera actualització: 25.08.2021 | 09:26