Tancament del programa pioner Cardedeu Coeduca amb una jornada per explicar-ne els resultats

Divendres, 5 de febrer de 2021 a les 11:30

Inscripcions fins el 12 de febrer. La jornada es podrà seguir de manera telemàtica via Zoom i també pel canal Youtube de l’Ajuntament de Cardedeu.

Amb la jornada “Coeducació, la llavor feminista al municipi”, es farà balanç i tancament dels 4 anys del programa Cardedeu Coeduca als centres educatius del municipi. La jornada tindrà lloc el dijous 18 de febrer, a les 12 h, de manera telemàtica a través de la plataforma Zoom.

El programa Cardedeu Coeduca és un projecte integral que incorpora la coeducació als centres educatius de bressol, primària i secundària del municipi, impulsat al llarg de 4 anys (de 2016 a 2020) per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Cardedeu i desenvolupat per Coeducacció, Fil a l’Agulla i l’Esberla.

Es tracta d’un projecte pioner a Catalunya que ha rebut reconeixements i demandes de rèpliques d’altres municipis catalans. La jornada servirà per avaluar el projecte però també per explicar les claus de l’èxit i com s’encaren els reptes de futur.

Programa de la jornada “Coeducació, la llavor feminista al municipi”
● Presentació a càrrec d'Hug Lucchetti, regidor d'Igualtat de l'Ajuntament de Cardedeu.
● Contextualització i definició del projecte Cardedeu Coeduca, a càrrec d'Íngrid Llopart, Cap d'Àrea de Desenvolupament Comunitari de l’Ajuntament de Cardedeu.
● Presentació de l’avaluació de Cardedeu Coeduca, a càrrec de Noemí Canelles, avaluadora del programa i membre de la cooperativa Fil a l'Agulla. 
● Amb la participació d’Aida Ribas, Mariona Zamora i Lídia Casanovas, dinamitzadores de les entitats Coeducacció, Esberla i Fil a l'Agulla. 

La jornada serà telemàtica i es podrà seguir a través de la plataforma Zoom i pel canal de Youtube de l'Ajuntament de Cardedeu. Les inscripcions es poden fer fins el 12 de febrer, a les 14 h, a través de l’enllaç en aquest formulari.  

Coeducar significa educar incorporant la diversitat de gènere, reconeixent l’aportació social i cultural de dones i homes i integrant els valors de cura, respecte i empatia per desconstruir les condicions socials i culturals que fomenten la desigualtat, avançant cap a una societat més justa i lliure.

Darrera actualització: 05.02.2021 | 11:50