Renovació de la xarxa de clavegueram de la Diagonal Esteller

Dimarts, 31 d'agost de 2021 a les 10:45

Les obres afectaran el tram entre l'avinguda Eduard Corbella i el carrer de Sant Josep Oriol. L'actuació començarà el dilluns 6 de setembre i durarà uns dos mesos

El dilluns 6 de setembre comencen les obres de renovació del clavegueram de la Diagonal Esteller, entre l’avinguda Eduard Corbella i el carrer Sant Josep Oriol.

L’actuació consisteix en la substitució de la canonada antiga per una de nova de formigó, de 400 mm de diàmetre. També es refaran les diferents connexions a col·lectors derivats d’altres carrers i les diferents escomeses dels habitatges.

Un cop renovat el clavegueram, es farà l’asfaltatge de tot el vial afectat. És previst que les obres durin dos mesos.

Afectacions 

Vianants
Les voreres seran practicables per als vianants, i només es tallaran de forma puntual, deixant, sempre que sigui possible, un dels dos costats per on s'hi podrà anar.
 

Vehicles
Mentre durin les obres, no es podrà circular amb vehicles per la Diagonal Esteller. El trànsit rodat per la Diagonal Esteller i els carrers Progrés, la Garriga i Sant Josep Oriol estarà restringit només al veïnat que tingui gual en aquests vials, que hi podrà accedir i sortir amb doble sentit de circulació (plànol adjunt). 
No serà permès l’estacionament de vehicles als carrers afectats en moments puntuals.
A mesura que avancin les obres, s’aixecaran progressivament les restriccions al trànsit de vehicles i es tornarà a l'estat inicial.


Contenidors
A partir del 6 de setembre i durant 2 setmanes aproximadament, els contenidors ubicats a la cantonada entre la Diagonal Esteller i el carrer de Sant Josep Oriol es posaran al carrer de Sant Josep Oriol cantonada amb la Carretera de Cànoves.

 

 

 

Darrera actualització: 06.09.2021 | 10:24