Recollida de joguines els dies 20 i 27 de novembre a Vil·la Paquita

Dilluns, 15 de novembre de 2021 a les 10:00

L'acció és organitzada per la Xarxa de Suport Mutu i totes les AFA de les escoles i instituts de Cardedeu.

La Xarxa de Suport Mutu i totes les AFA de les escoles i instituts de Cardedeu organitzen la segona edició de "La Recollida de joguines" a Cardedeu, oberta a joguines en bon estat, material escolar, material esportiu i llibres juvenils per a infants i joves de 0 a 14 anys.

El principal objectiu d'aquesta acció és fomentar la reutilització, la solidaritat i els valors pedagògics associats al fet de compartir allò que no fem servir i així poder-ne allargar el seu ús entre les persones de la vila.

La recollida de joguines es farà els dies 20 i 27 de Novembre a Vil·la Paquita, de 10 a 19 h. També hi haurà punts de recollida a les escoles i instituts de Cardedeu.

El lliurament de les joguines és obert a tothom i es farà a Vil·la Paquita el dia 11 de desembre, de 10 a 19 h. Totes les joguines i material que no s’entregui es donaran a diferents ONG i associacions sense ànim de lucre perquè les facin arribar a famílies que ho necessitin.

Per qualsevol dubte o suggeriment, l'organització posa a disposició aquest correu electrònic recollidajoguines.c10@gmail.com

Darrera actualització: 15.11.2021 | 10:48