Protecció Civil de Cardedeu estrena instal·lacions a Can Xicola

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 10:40

Era un compromís de l'equip de govern habilitar un espai estable i adequat  per al desenvolupament de la tasca d'aquesta entitat

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu compta amb noves instal·lacions. Ubicades a Can Xicola, el nou local consta d’una àmplia sala; 2 vestuaris, un per a homes i un per a dones, amb armariets, dutxes i lavabos independents, i un lavabo addicional.

La instal·lació es complementa amb un espai contigu per a desar el material i una zona d’estacionament de vehicles, al pati de Can Xicola, que permetrà estacionar 4 vehicles tipus furgoneta,.

Es respon, d’aquesta manera, a les necessitats d’aquest col·lectiu que feia temps que demanava un espai estable i adequat per al desenvolupament de la seva important tasca al municipi i per a facilitar l’acollida de nous voluntaris.

Era, també, un compromís assumit per l’equip de govern habilitar un espai adient a una entitat que té un paper clau a la vila i està sempre operativa no només en situacions d’emergència sinó també en moltes d’altres ocasions en què la ciutadania gaudeix a la vila: Festa Major, fires, diada de Reis, Aplec de St. Hilari i d’altres esdeveniments esportius, culturals i socials.

Tot i que encara falten detalls per enllestir pel que fa al condicionament del local, l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé, i el sergent en cap de la Policia Local, Ferran Martínez van voler veure com havien quedat les obres. Ho van fer acompanyants d’Enric Molins i de Carles Espargaró, en representació de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu.

Darrera actualització: 14.09.2022 | 11:03