Primera trobada sectorial de cultura de la comarca a la Tèxtil Rase, Fàbrica de cultura

Dimecres, 7 de febrer de 2024

El Consell Comarcal del Vallès Oriental ha reunit els regidors i regidores de cultura, patrimoni i festes i representants del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Ahir a la tarda es van reunir a Cardedeu una àmplia representació de regidors i regidores de cultura, patrimoni i festes de la comarca, en una trobada organitzada per la nova l’Àrea de Cultura i Llengua del Consell Comarcal del Vallès Oriental, encapçalada pel conseller de Cultura i Llengua Xavier Orozco, primer tinent d’alcaldia de Cardedeu, que va dirigir la reunió.

La trobada sectorial va comptar amb la presència del Director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Andreu Felip, i d’Isabel Colomer, Directora de Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) de la Generalitat de Catalunya. Va estar presidida pel president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, i va comptar amb la presència de l’alcalde de Cardedeu, Josep Quesada.

L’objectiu de la reunió, que va tenir lloc a la Tèxtil Rase, Fàbrica de cultura, ha estat compartir i conèixer els diversos projectes culturals, patrimonials i festius de la comarca, així com plantejar les inquietuds de manera compartida. Així mateix, els representants de la Generalitat van explicar de quina manera el Departament de Cultura pot ajudar els municipis i les línies de subvenció que ofereix a través dels seus serveis.

En representació de Cardedeu hi va participar la regidora de Cultura i Patrimoni, Maria Andreu, i el regidor de Participació i Festes populars, Víctor Serrano.

Darrera actualització: 7.02.2024 | 09:57