Presentació del Bicibús Cardedeu cap a les escoles de primària

Dijous, 16 de setembre de 2021 a les 10:00

Dins la Setmana Europea de la Mobilitat

El proper 22 de setembre es farà la presentació de les dues primeres línies del Bicibús Cardedeu que connectarà les 5 escoles de primària de la vila. Serà a la plaça de les Dones Treballadores, a les 17 h. En cas de pluja, la presentació es faria a la Sala Sarau.

Un bicibús és un grup d’infants que van a escola en bicicleta, amb un recorregut, parades i horaris definits, acompanyats de persones adultes voluntàries.

En el decurs de la presentació, es donaran tots els detalls d’aquest projecte, organitzat per Maraki en bicicleta i per l’Ajuntament de Cardedeu, amb el suport de Cardedeu Vital i del grup A Cardedeu en bici i a peu.

Cardedeu se suma, d’aquesta manera, a la Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra del del 16 al 22 de setembre, enguany amb el lema “Fes salut. Mou-te de manera sostenible” i referma el compromís de promoure un model de mobilitat net i sostenible.

En aquest sentit, també cal parlar del vehicle elèctric compartit de Cardedeu, el primer de la comarca i en funcionament des del passat mes novembre. Recordem que es tracta d’un Renault Zoe, ubicat al carrer de Marià Borrell, davant de Can Xicola. Per utilitzar-lo cal ser soci de la cooperativa Som Mobilitat i demanar l’alta del servei de Carsharing. Per a més informació: https://www.sommobilitat.coop/cardedeu/

Darrera actualització: 16.09.2021 | 10:03