Presentació de les I Jornades Cardedeu i la Memòria Democràtica

Divendres, 29 de març de 2024

Es farà a la Sala de les Columnes, el proper dimecres 3 d’abril, a les 19.30 h

Coincidint amb l’aniversari de la proclamació de la II República, el 14 d’abril de 1931, a Cardedeu encetem unes jornades anuals dedicades a la recuperació de la memòria del nostre municipi durant II República, la Guerra Civil espanyola i els primers anys de la dictadura franquista. Les jornades tindran lloc del 12 al 14 d’abril, principalment, amb actes durant tota la setmana. 

La presentació de les I Jornades Cardedeu i la Memòria Democràtica, tindrà lloc el proper 3 d’abril a les 19.30 h a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament de Cardedeu. 

Aquesta primera edició, dedicada a l’educació: Escola i República. El record d’un somni perdut, inclourà activitats diverses com xerrades, itineraris guiats, teatre i espais dedicats a l’escola durant la II República al Museu, al vestíbul del Teatre Auditori Cardedeu o a la Biblioteca. També s’han programat activitats educatives amb els instituts del municipi al llarg de tota la setmana.

Tot plegat, es donarà a conèixer en el decurs de la presentació.

Es tracta d’una proposta de la regidoria de Cultura de Cardedeu, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, la Biblioteca Marc de Vilalba i el Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu i el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya

Darrera actualització: 2.04.2024 | 11:35