Preinscripcions al PFI-PTT de Cardedeu, del 10 al 21 de maig de 2021

Dijous, 29 d'abril de 2021 a les 09:20

Els tràmits s'hauran de realitzar de manera presencial al Centre de Formació La Mongia, demanant cita prèvia

Enguany, les preinscripcions del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) es duran a terme de forma presencial a La Mongia. Per motius de la pandèmia, els/les joves que vulguin fer la preinscripció hauran de demanar cita prèvia trucant al 93 841 88 14, al 690 377 090 o a través del següent correu electrònic. a8960325@xtec.cat

CURS 21/22

  • PFI-PTT Auxiliar en muntatge d’instal·lacions elèctriques, d’aigua i gas 1000h
  • PFI-PTT Auxiliar d’activitats d’oficina i en serveis administratius generals 1000h

Grup reduït de joves (16 a 21 anys) sense el graduat de l’ESO que vulguin fer una formació professional amb accés directe a cicles formatius de grau mitjà.

Procés de preinscripció al PFI de Cardedeu

Un cop assignat el dia i hora d’entrevista és imprescindible que el/la jove vingui acompanyat del seu pare/mare/tutor legal a La Mongia per poder formalitzar la inscripció al curs 21/22. El dia de l’entrevista cal lliurar la documentació original amb els requisits d’accés. Seguidament, els tutors dels perfils d’electricitat i d’administratiu realitzaran l’entrevista individual al jove finalitzant el procés de preinscripció.

La documentació que caldrà aportar és la següent: 

- Formulari de sol·licitud d'inscripció

- Original i fotocòpia del DNI, NIE o passaport vigent de l'alumne/a

- Quan el domicili habitual que s'al·lega no coincideix amb l’adreça del DNI, de la targeta de residència on consta el NIE o es tracta de persones sense NIE, s'acredita amb el certificat o volant municipal de convivènica. 

- Targeta Sanitària Individual (TSI)

- Certificat acadèmic per a la inscripció a un programa de Formació i Inserció (PFI) que acredita el nombre de cursos escolaritzats a l'ESO i l'últim curs que s'ha fet o que s'està fent. Cal demanar aquest certificat a secretaria de l’Institut de procedència.

- Número RALC (número d’estudiant)

(*) Només en el cas d'alumnat menor d'edat

- Original i fotocòpia del llibre de família o altres documents relatius a la filiació. 

- Original i fotocòpia del DNI/NIE/Passaport (pare, mare o tutor legal).

Per més informació o accedir al model de formulari de preinscripció, model certificat podeu consultar el següent enllaç: www.cardedeu.cat/temes/formacio-i-ocupacio/cursos-per-a-joves  (vegeu apartat de la dreta inscripció a cursos,..)

Web general del Departament d’Educació https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/pfi/inici/

Darrera actualització: 29.04.2021 | 11:45

Imatges