Ple municipal extraordinari de l'Ajuntament de Cardedeu: dimecres 29 de maig, a les 20 h

Divendres, 24 de maig de 2024

La sessió ordinària del Ple es podrà seguir en directe pel canal Youtube de Ràdio Televisió Cardedeu i a Televisió de Cardedeu

A petició del regidor Joan Masferrer Sala, regidora Laura Dueñas Mora, regidor Eudald Balcells Díaz, del grup municipal ERC, regidor Blai Taberner Curado i regidora Mercè Falguera Ríos, del grup municipal de la CUP, en virtut de l’article 46.2 del Reglament Orgànic Municipal de l’Ajuntament de Cardedeu, s’ha convocat Ple extraordinari que tindrà lloc el dimecres 29 de maig de 2024, a les 20 hores amb el següent ordre del dia:

Ordre del dia:

1. Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Governança, Serveis generals i Modernització administrativa, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu.

2. Moció sobre les prioritats en l’àmbit de l’Àrea d'Economia, Serveis territorials i Obres, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu.

3. Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Desenvolupament econòmic i innovació, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu.

4. Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Serveis a les persones i Acció cívica, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu.

5. Moció sobre les prioritats en l'àmbit de l'Àrea de Drets socials, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu.

6. Moció sobre el balanç d'un any de mandat municipal, que presenten els grups municipals d'ERC i la CUP de Cardedeu.

Darrera actualització: 24.05.2024 | 10:00