Passejades en tricicles: “En bici sense edat”

Divendres, 15 d'octubre de 2021 a les 13:00

Persones voluntàries passegen gent gran o amb mobilitat reduïda amb tricicles elèctrics adaptats.

L’Ajuntament de Cardedeu ha adquirit 2 tricicles adaptats per posar en marxa “En bici sense edat”, un projecte per millorar la qualitat de vida, la salut i el benestar de les persones grans i amb mobilitat reduïda a través de l’organització de passejades en tricicles elèctrics conduïts per persones voluntàries. 

“En bici sense edat” promou l’envelliment actiu, el bon tracte i l’acompanyament a les persones d’edat avançada o amb mobilitat reduïda i la creació de noves relacions intergeneracionals, i així com combatre l’aïllament social i la soledat no desitjada. 

Amb la implicació i la col·laboració de l’entitat Cardedeu Vital, que ha proposat el projecte, les persones voluntàries faran formació prèvia a través de la coordinadora d’ “En bici sense edat”, que ja funciona a d’altres municipis catalans i que ofereix suport i acompanyament.

Cardedeu reuneix les característiques idònies per al projecte per la gran quantitat de quilòmetres de carril bici i per ser un poble pla, amb un entorn natural privilegiat.

El projecte promou valors com la solidaritat, la generositat, el tracte respectuós amb les persones i l’entorn, el benestar i la salut de les persones beneficiàries de l’activitat, així com de les voluntàries i la sostenibilitat.

Tant si vols ser voluntàri/a com gaudir de la passejada, envia un correu a cardedeuvital@gmail.com i te n’informaran.

Darrera actualització: 25.10.2021 | 14:01