Obres al carrer Dr. Klein (entre Sant Eloi i Montseny) i al carrer Sant Eloi per ampliar la zona de vianants del centre

Dimecres, 18 de gener de 2023

A partir del 23 de gener i durant 3 mesos. Per minimitzar les molèsties i garantir l’accés del veïnat i dels comerciants, es treballarà en 4 fases.

El tram del carrer Doctor Klein, entre els carrers Sant Eloi i Montseny, es reurbanitzarà per convertir-lo en plataforma única de prioritat per a vianants. En el cas del carrer Sant Eloi, s’actuarà al tram entre Lluis Llibre i Dr. Klein, i també tindrà plataforma única amb prioritat invertida.

Les obres tindran diverses afectacions en funció de la fase, que s’informaran amb antelació a mesura que avancin els treballs:

  • Durant tota l’obra el carrer Sant Eloi estarà tallat al trànsit de vehicles. 
  • En la fase 3 i 4, no es podrà accedir als garatges particulars de Dr. Klein entre Sant Eloi i Montseny. El veïnat amb plaça d’aparcament en algun d’aquests garatges afectats podran demanar, via instància a l’OAC, una acreditació per aparcar a la zona vermella dels carrers del voltant sense limitació horària.
  • En algunes fases quedarà prohibit estacionar als carrers afectats, per talls i canvis de direcció.
  • La recollida selectiva porta a porta no es veurà afectada per les obres. Si en algun moment ho estigués, s’informarà al veïnat amb antelació.

Els plànols d’afectacions de les 4 fases es poden consultar al costat d’aquestes línies. La primera fase correspon a les actuacions al carrer Sant Eloi.

Un cop finalitzades les obres, el tram de Dr. Klein tindrà el mateix aspecte que les fases anteriors, ampliant així la zona de vianants del centre.
 

Darrera actualització: 18.01.2023 | 14:37