Oberta la convocatòria d'ajuts al lloguer per a persones joves

Divendres, 24 de març de 2023

Cal tenir com a màxim 35 anys en el moment de fer la sol·licitud i l'import màxim de lloguer és de 950 € mensuals

S’obre la convocatòria per a la concessió de les subvencions del Lloguer Jove. destinada a persones que en el moment de presentar la sol·licitud tinguin fins a 35 anys o menys, i que, a més de complir els requisits establerts a les bases, siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual o permanent, en el territori de Catalunya.

El termini per presentar les sol·licituds: s’inicia el 23 de març de 2023, i finalitza el 5 d’abril de 2023 (ambdós inclosos).

Els Imports màxims de lloguer mensual: 950 € mensuals per a la comarcal del Vallès Oriental, i 450 euros mensuals en cas de tractar-se d’una habitació.

Com i on s’han de sol·licitar?

Les sol·licituds s’han de presentar degudament formalitzades i signades per la persona sol·licitant de l’ajut, acompanyades de la documentació requerida.

Les sol·licituds es poden presentar a:

Preferentment, a través de mitjans electrònics al web de la Generalitat de Catalunya.

Per conèixer com fer la tramitació on-line hi ha a disposició un tutorial en la mateixa

Sol·licitud telemàtica Agència de l'Habitatge

Si es tracta d'una persona sol·licitant del Vallès Oriental, caldrà que es dirigeixi a la seva oficina local d’habitatge de referència, en el cas de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental, pot registrar la seva sol·licitud amb la documentació requerida al Registre electrònic del Consell Comarcal: 

Tràmits i gestions (seu-e.cat)

Consulteu tota la documentació a documents adjunts d'aquesta notícia.

Ajuts per a persones de més de 36 anys

Tal com preveu  aquesta mateixa convocatòria, des de l’11 d’abril fins al 12 de maig de 2023 (ambdós inclosos) s’obrirà la convocatòria per:

  • les persones que a més de reunir els requisits tinguin 65 anys o més
  • les persones que tinguin de 36 anys fins a 64 anys
Darrera actualització: 24.03.2023 | 12:56