Oberta al trànsit l’avinguda del Ferrocarril

Dimecres, 5 de juny de 2024

L’avinguda del Ferrocarril ja està oberta al trànsit un cop enllestides les obres de reordenació i renovació amb l’objectiu de prioritzar la mobilitat de vianants i ciclistes. Així, s’ha ampliat la vorera i s’ha construït un tram de carril bici des de la carretera de Dosrius i fins a l’avinguda de Catalunya. Un cop finalitzin les obres de promoció de Cal Paler Nou el carril bici es perllongarà fins el camí de la Serreta.

Per millorar la seguretat viària, s’ha fet una reordenació del trànsit: el tram de l’avinguda de Catalunya, situada entre l’avinguda del Ferrocarril i el carrer Enric Morera, ha passat a ser d’un únic sentit de circulació, de nord a sud.

L’obra ha permès crear dues noves places d’aparcament reservades per a persones amb mobilitat reduïda, que se sumen a les 44 places en semibateria. Durant els propers dies s’acabaran d’instal·lar les tanques definitives que separen els aparcaments de la via del tren.

Per a aquesta obra, l’Ajuntament té atorgada una subvenció de 150.000 € del Servei Català de Trànsit de la Generalitat, que s’emmarca dins de la convocatòria per a subvencions als ens locals de Catalunya per al desenvolupament d'actuacions vinculades a la mobilitat segura i sostenible, intel·ligent, la pacificació del trànsit i la reducció de l'accidentalitat en l'àmbit urbà.

Darrera actualització: 7.06.2024 | 15:14