Nova gestió del servei de recollida de trastos vells i voluminosos

Dimarts, 15 de juny de 2021 a les 13:00

L'empresa municipal C10 n'és l'encarregada

L’empresa municipal C10 ha començat  amb  la gestió de la recollida de trastos vells i altres andròmines, en el marc de la internalització d’un servei que també inclou la neteja viària de Cardedeu. 

La recollida de trastos vells, voluminosos i andròmines és un servei gratuït adreçat a les persones que no tenen opció de portar els voluminosos directament a la deixalleria. Recordem que els usuaris de la deixalleria poden tenir una bonificació del 25% de la taxa d'escombraries.

El telèfon de gestió de cita prèvia per a la recollida de voluminosos continua sent el mateix: 673 83 90 95, amb la novetat que la recepció de trucades estarà operativa les 24 hores del dia.

La recollida es fa un cop per setmana, generalment els dijous, i els trastos vells s’han de dipositar en el lloc concretat la nit abans de la recollida.

Justament, el dijous 24 de juny, atès que és festiu, la recollida de voluminosos d’aquella setmana s’avançarà a dimecres, 23 de juny.

Telèfon del servei

673 83 90 95

Qui ho pot demanar?

Qualsevol ciutadà de Cardedeu que no tingui opció de portar els voluminosos a la deixalleria. El servei és gratuït i està destinat exclusivament a particulars. No es presta a indústries ni a establiments comercials.

Quin cost té?

Aquest servei és gratuït

 

Darrera actualització: 15.06.2021 | 13:02