Nova edició del cicle de passejades i marxa nòrdica per a gent gran

Dijous, 15 de setembre de 2022 a les 13:00

Les inscripcions comencen aquest dilluns 19 de setembre i es faran a partir de les 9 h del matí per ordre d’arribada

Aquest dilluns 19 de setembre, a les 9 h del matí, s’obren les inscripcions per participar en una nova edició del cicle de passejades i marxa nòrdica adreçades a gent gran que organitza l’àrea d’esports de l’Ajuntament de Cardedeu.

Les inscripcions es faran per ordre d’arribada a l’Oficina del Pavelló Municipal d’Esports (Av. Jaume Campmajor, número 30).

Enguany s’han ampliat els grups en previsió de l’alta sol·licitud. Hi ha disponibles 70 places entre els 2 grups de caminades i 60 entre els 2 grups de marxa nòrdica.

Les dues activitats es desenvoluparan del 3 d’octubre al 26 de maig.

En el cas de les passejades, l’activitat consisteix en fer una sortida caminant pels voltants de Cardedeu. Es tracta de rutes curtes d’unes 2 hores de durada que, majoritàriament, transcorren per camins amples, plans i amb un ferm força llis. En total es completen entre 6 i 7 quilòmetres i les sortides són el dilluns o el dimecres.

Aquesta activitat compta amb el suport de la l’àrea de Salut de l’Ajuntament i del CAP Cardedeu.

Pel que fa a la marxa nòrdica, es tracta d’una activitat que incorpora al passeig l’ús actiu d’uns bastons específics que faciliten la posició natural del cos en caminar i que integra el treball del tronc inferior i superior del cos. 
Les sortides són els divendres, però també se'n faran 3 o 4 fora del municipi -es comunicarà oportunament-.

L’activitat està inscrita al Cicle de Marxa Nòrdica de la Diputació.

AQUÍ us podeu descarregar el document d'inscripció. 

 

Darrera actualització: 16.09.2022 | 12:29