Més hores de lliure estacionament al pàrquing de l’estació

Dijous, 16 de febrer de 2023 a les 10:30

Per tal de facilitar-ne l’ús en horari comercial, des d’aquest dimecres, 15 de febrer, s’hi pot estacionar lliurement a partir de les 17 h de la tarda

L’aparcament de l’estació ha ampliat l’horari de lliure accés. Des d’aquest dimecres i amb l’objectiu de facilitar-ne l’ús en horari comercial, s’hi podrà estacionar lliurement partir de les 17 h de la tarda.

Recordem que des de l’abril de 2022, l’aparcament de l’estació funciona de dilluns a divendres amb el sistema de Park and Ride, d’ús per a les persones usuàries del tren.

Tot i que en un principi l’horari de funcionament era de les 6 de la matinada a les 20 h del vespre, un cop comprovat que a la tarda no hi ha tanta demanda d’aparcament d’intercanvi, ara s’hi pot estacionar lliurement des de les 17 h de la tarda i fins a les 5 h de la matinada de l’endemà, de dilluns a divendres.

El cap de setmana l’estacionament continuarà sent obert a tothom.

Què és el sistema Park and Ride?

Es tracta d’un sistema que permet per millorar la gestió de l’estacionament per als vehicles de les persones usuàries del transport públic. Es tracta d'una prova pilot que promou la Generalitat i l’Autoritat del Transport Metropolità de Barcelona.

A Cardedeu hi ha 90 places exclusives d’aparcament d’enllaç.

Com funciona?

Els vehicles han d’obtenir obligatòriament un tiquet digital gratuït amb l’aplicació mòbil Parkundload i no es pot excedir el temps màxim d’estacionament establert.

Per fer efectiu el tiquet d’estacionament, cal validar-lo a l’interior de l’estació.

Quin és l’horari de funcionament?

L’horari d’estacionament de Park and Ride és de dilluns a divendres, de 5 h a 17 h.

Fora d’aquest horari es pot estacionar lliurement.

Darrera actualització: 16.02.2023 | 15:02