Lliurament dels Premis Finestra de Booktrailers, organitzats per la Biblioteca i Cardoterror

Dimecres, 16 de desembre de 2020

Arnau Vidal, Unai Mayo, Noa Mayo i Màrius Barba guanyen el primer premi amb "13 días a medianoche"

"13 días a medianoche", d'Arnau Vidal, Unai Mayo, Noa Mayo i Màrius Barba, ha estat l'obra guanyadora de la 3a edició dels Premis Finestra de Booktrailers. Organitzats per la Biblioteca Marc de Vilalba i el Festival de Cinema Cardoterror, enguany  hi han pres part 42 participants i 12 booktrailers.

Els premiats s'han conegut, precisament, en el decurs del Festival Cardoterror, que ha tingut lloc aquest passat cap de setmana amb un jurat de luxe, format per la crítica i professora de cinema Violeta Kovacsics: l’escriptora Eva Baltasar; la periodista del programa “Els experts” d’Icat FM Laia Vidal,  i la fotògrafa i dissenyadora Marta Arteaga

Aquests han estat els altres premiats:

2n premi: "La ventafocs", de Judit Bernal, Martina Tomey, Mar Hinojosa, Matilda Soler i Ona St. Clair.

3r Premi “El instituto” Ruth Juan Garcia, Norah Gelabert Pérez, Laia Gutiérrez Almuedo, Santiago Navarra Alvarado i Ariadna Feliu Ribé.

Premi +18 (majors de 18 anys)  “The raven” de Adrià Saiz i Santiago Arcocha.

Els premis constaven de vals per a la plataforma Filmin, lots de llibres cortesia de la Biblioteca Marc de Vilalba, Libros del Zorro Rojo, Norma Editorial i Editorial Ivrea. També samarretes de cinema de Susinxu, pel·lícules d’anime de Selecta Visión i de Matsuri còmics i entrades pel Cinema Esbarjo.

Els vídeos guanyadors es poden veure a la pàgina web de la Biblioteca Marc de Vilalba: https://www.bibliotecacardedeu.cat/premis-finestra-2020-booktrailers-guanyadors

Què és un booktrailer?

Un booktrailer és un vídeo de curta durada que serveix per promocionar un llibre. La Biblioteca Marc de Vilalba de Cardedeu i el Festival Cardoterror van crear els premis amb la intenció d’acostar i promoure entre els joves la literatura i el cinema de terror, fantasia i ciència-ficció. Enguany s'ha celebrat la tercera edició.


 

Darrera actualització: 17.12.2020 | 09:17