Les obres de l'avinguda del Ferrocarril començaran el dilluns 19 de febrer

Dijous, 15 de febrer de 2024

En la primera fase de l'actuació, els vehicles no podran circular en el tram entre la carretera de Dosrius i el carrer de Manuel Raspall

El dilluns 19 de febrer començarà la primera fase de les obres a l’avinguda del Ferrocarril, en el tram entre la carretera de Dosrius i el carrer de Manuel Raspall.

Aquesta primera fase comportarà afectacions en el trànsit, ja que els vehicles no hi podran circular en el tram indicat.

Es preveu que el total de les obres tinguin una durada de tres mesos. L'objectiu és reordenar l’avinguda i dotar-la d’un aspecte renovat, prioritzant la mobilitat dels vianants i les bicicletes i segregant el carril bici de la zona de pas dels vianants.

Recollida Porta a Porta al veïnat

En aquesta primera fase, els habitatges entre la carretera de Dosrius i el carrer de Manuel Raspall, hauran deixar els cubells per a la recollida de residus en un d’aquest punts, en l'horari habitual:

-Cantonada Av. del Ferrocarril i Carretera de Dosrius
-Cantonada Av. del Ferrocarril i carrer de Manuel Raspall.


Amb el suport del Departament d'Interior i del Servei Català de Trànsit, mitjançant una subvenció per un import de 150.000 euros

           

 

Darrera actualització: 6.03.2024 | 11:48