L’alumnat del PFI-PTT acaba el trimestre amb un projecte de Nadal

Dimecres, 29 de desembre de 2021 a les 11:00

Al llarg del segon trimestre instal·laran el rec a l’hort de l’institut El Sui, i s’encarregaran de la col·locació del nou sistema de megafonia a l’edifici de la Mongia

L’alumnat dels PFI-PTT d’administratiu i d’electricitat ha finalitzat el primer trimestre del curs. Durant aquests mesos, a més de treballar els mòduls de formació general i professional, han fet activitats per potenciar la cohesió grupal, la companyonia i el treball en equip. 

El resultat ha estat el projecte de l’arbre de Nadal, a través del qual els alumnes d’electricitat han creat l’estructura i la instal·lació elèctrica i lumínica amb la col·laboració de l’alumnat d’administració, que s’ha encarregat de la decoració nadalenca.

Ha estat un primer trimestre de fixar objectius i aprenentatges, que continuarà a partir de gener amb un projecte conjunt amb l’institut el Sui, on l’alumnat del PFI-PTT instal·larà el rec de l’hort del centre. Un altre dels projectes que treballaran és el de la col·locació del nou sistema de megafonia de l’edifici de la Mongia. 

Darrera actualització: 29.12.2021 | 11:06