L’Ajuntament de Cardedeu renova el Segell Infoparticipa a la transparència i qualitat de la comunicació pública

Dijous, 23 de març de 2023

Enguany s’han assolit el 98 % dels indicadors avaluats

L’Ajuntament de Cardedeu ha aconseguit, per tercer any consecutiu, el Segell Infoparticipa a la transparència i a la qualitat de la comunicació pública local.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona, a través del Consell Certificador del Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET), com a reconeixement a les bones pràctiques comunicatives i de transparència als webs de les administracions públiques locals de Catalunya.

El sistema de certificació dels criteris de transparència i bones pràctiques de comunicació es basa en l’avaluació d’un total de 52 indicadors, emmarcats en cinc àmbits:

  • Representants polítics
  • Gestió dels recursos col·lectius
  • Gestió dels recursos econòmics
  • Informació periodística i sobre el municipi
  • Eines de participació ciutadana

L’Ajuntament de Cardedeu ha aconseguit la valoració positiva en 51 indicadors, amb un percentatge del 98 %. -Podeu consultar els resultats obtinguts al document adjunt-.

Aquest any han recollit el  Segell Infoparticipa 135 ajuntaments, 10 consells comarcals i 3 diputacions.

El lliurament de guardons ha tingut lloc aquest dilluns, 20 de març, a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, en un acte al qual hi ha assistit l’alcalde de Cardedeu, Enric Olivé.

Darrera actualització: 24.03.2023 | 11:29