L’Ajuntament adquireix els drets d’exhibició de 50 creacions de 50 artistes del Cens Cultural de Cardedeu

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 10:30

Les peces es podran veure, en format audiovisual, al Cinema Esbarjo i formen part del projecte “Cardedeu en Versió Original”

Dins el projecte “Cardedeu en Versió Original”, l’Ajuntament de Cardedeu ha adquirit els drets d’exhibició de 50 creacions de 50 artistes locals que formen part del Cens Cultural de Cardedeu.

Es tracta d’una mesura de suport directe a professionals del món de la cultura local, per donar a conèixer les seves creacions i difondre-les entre el públic i per encoratjar a seguir creant, tot i les dificultats del context actual marcat per la Covid-19.

El projecte, que compta amb un pressupost global de 25.000 euros, consistirà en l’exhibició audiovisual al Cinema Esbarjo de les creacions seleccionades, principalment dels sectors de la dansa i de la música.

Sobre el Cens Cultural

El Cens Cultural de Cardedeu és un projecte iniciat la tardor de 2019, que permet disposar d’un directori, que actualment compta amb  250 persones, entitats i/o empreses, vinculades al món cultural de Cardedeu.

Es tracta d’una eina que  permet a l’Ajuntament adreçar-se directament als/les professionals de la cultura per tal de proposar-los  projectes artístics, com és el cas d’aquesta iniciativa “Cardedeu en versió original”, o el  projecte de suport a la creació Vinculart, estrenat la passada Festa Major de Cardedeu.

Les persones del sector cultural de Cardedeu que en vulguin formar part, poden omplir aquest FORMULARI 

Darrera actualització: 10.12.2020 | 11:39