La Xarxa de Suport Mutu i les AFA’s de Cardedeu reparteixen joguines a prop de 200 infants

Dimarts, 14 de desembre de 2021 a les 13:30

La segona edició de la recollida de joguines “Jo en tinc, jo en dono, jo reutilitzo”, organitzada per la Xarxa de Suport Mutu Cardedeu i per totes les AFA de les escoles i instituts del municipi, ha repartit prop de 1.000 joguines entre 196 infants de 109 famílies del poble.

Gràcies al gran èxit de la recollida, encara han quedat joguines, llibres i material infantil (unes 30 bosses grans i 12 capses) que es donaran a diferents ONG i associacions sense ànim de lucre de la comarca perquè les facin arribar a famílies que ho necessitin.

Les entitats organitzadores del “Jo en tinc, jo en dono, jo reutilitzo” estan molt satisfetes de la resposta de la ciutadania, que ha permès repartir joguines a més del doble de nenes i nens que en l’edició de l’any passat. Els infants de 0 a 14 anys han pogut rebre joguines en bon estat, material escolar, material esportiu i llibres juvenils. Així, s’ha complert amb el principal objectiu d’aquesta acció: fomentar la reutilització, la solidaritat i els valors pedagògics associats al fet de compartir allò que no fem servir i així poder-ne allargar el seu ús entre les persones de la vila.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 14:12