La Policia de Cardedeu deté un home pel trencament reincident de l’ordre de protecció de violència de gènere

Dijous, 23 de novembre de 2023

Agents de la Policia de Cardedeu han detingut aquesta setmana un home que havia trencat reiteradament l’ordre de protecció de 1.000 metres de la víctima, i que tenia tres ordres de recerca, detenció i presentació als jutjats.

En diverses ocasions s’havia fet escàpol de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, i fins i tot s’havia fet un operatiu conjunt amb l’objectiu de detenir-lo. Aquesta setmana finalment ha estat detingut per agents de Cardedeu després d’una persecució per diversos carrers del barri del Poble Sec i per la zona agrícola. 

El detingut ha protagonitzat diversos episodis violents, tant en l’àmbit domèstic amb violència de gènere com per fets delictius contra el patrimoni. Ha estat detingut en quinze ocasions i havia instaurat un clima d’inseguretat i mala convivència entre el veïnat del barri del Poble Sec, i en especial el del carrer Emili Vendrell.

Després de passar per la Policia de Cardedeu i pel cos de Mossos d’Esquadra, el detingut ha estat posat en disposició judicial davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers.

Darrera actualització: 23.11.2023 | 12:49