La Policia de Cardedeu deté dues persones per saqueig i robatori a 15 vehicles

Dilluns, 12 de desembre de 2022 a les 12:00

Un dels detinguts va saquejar 13 vehicles el 3 de desembre, l’altre va robar a l’interior de 2 vehicles el 7 de desembre, en ambdós casos a l’avinguda del Ferrocarril. La col·laboració ciutadana va ser cabdal per actuar amb la màxima immediatesa.

La Policia de Cardedeu ha detingut dues persones relacionades amb el robatori amb força a l’interior de vehicles a l’avinguda del Ferrocarril. Tot i tractar-se del mateix emplaçament, els fets van tenir lloc en dos dies diferents, el 3 i el 7 de desembre. 

En el cas del dia 3, a les 4 de la matinada, un veí va alertar de soroll de trencadissa de vidres darrera l’estació. Un cop personada la patrulla de la Policia local, va identificar una persona pels volts de l’avinguda del Ferrocarril que, després dels indicis observats i les diligències practicades, es va detenir com a presumpte autor dels 13 robatoris amb força a l’interior de vehicles.

Els fets del dia 7 són similars. Cap a les 11 de la nit un veí va informar la Policia que veia, des del seu domicili, a una persona robant a l’interior de vehicles estacionats a l’avinguda del Ferrocarril, facilitant una descripció física acurada de l’autor i del carrer pel qual havia fugit. La patrulla va identificar una persona a l’avinguda Catalunya que corresponia amb la descripció, amb nombrosos antecedents per la mateixa tipologia de delictes i amb una lesió compatible amb el trencament de vidres. Finalment es va poder acreditar l’autoria dels fets i va quedar detingut.

Darrera actualització: 12.12.2022 | 12:09