La nit més màgica de l’any, a Cardedeu

Dilluns, 2 de gener de 2023 a les 12:00

Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l’estació de tren el dia 5 de gener, a les 16.49 h

Ses Majestats els Reis d’Orient visitaran Cardedeu el dia 5 de gener i ho faran, com és tradició, en tren, concretament en el convoi que arriba a l’estació a les 16.49 h.

Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb la seva comitiva, faran un recorregut per diversos carrers del municipi, per tal que tots els infants de Cardedeu els puguin veure de prop.

En el recorregut hi haurà diverses parades i en cadascuna d’elles hi haurà un Patge Reial a qui els nens i les nenes poden lliurar les cartes. També hi haurà una foguera i es repartirà xocolata sense lactosa (els gots compostables cal llençar-los al contenidor d’orgànica).

Aquestes són les parades del recorregut:

  1. Plaça de Roman Julià (La Riera)
  2. Plaça de Sant Jaume (Poble Sec)
  3. Plaça de Joan Amat (Can Serra)
  4. Plaça de Joan Alsina (L’Estalvi)
  5. Plaça de Sant Joan (Ajuntament)

Un cop a la plaça de Sant Joan –s’espera l’arribada sobre les 19 h-, Melcior, Gaspar i Baltasar pujaran fins a la balconada de l’Ajuntament, des d’on s’adreçaran als infants de Cardedeu. A continuació, rebran els nens i les nenes que els vulguin lliurar les cartes.

La Coral del Casal del Casal de la Gent Gran actuarà a la Cova de la plaça de Sant Corneli, a les 18.30 h i també durant l'ofrena dels Reis,

Televisió de Cardedeu retransmetrà en directe i per streaming tota la Cavalvada.

Darrera actualització: 02.01.2023 | 13:16