La Cia. 10 de deu teatre presenta el projecte: “Un lloc per la memòria. Escenaris de 1938 al Camp d’aviació d’Alfou”

Dijous, 14 de setembre de 2023

ACTUALITZACIÓ: Totes les entrades esgotades!
Amb les entrades exhaurides aquest cap de setmana, aquest divendres,15 de setembre, es farà un assaig general obert, a les 18 h. Cal fer reserva d’entrada a: cultura@cardedeu.cat

Amb les entrades ja exhaurides per les funcions d’aquest cap de setmana, 16 i 17 de setembre, la Cia. 10 de deu teatre obre al públic l’assaig general del seu nou projecte: “Un lloc per la memòria. Escenaris de 1938 al Camp d’aviació d’Alfou”. La sessió tindrà lloc el divendres 15 de setembre, a les 18 h i les entrades també s'han esgotat.

Un lloc per la memòria de 10 de deu teatre és un recorregut a l’entorn del camp d’aviació d’Alfou, recuperant la història del 1938. Les veus dels qui ho visqueren en primera persona amb els testimonis de les seves cartes i els refugis que encara avui ens recorden que entre camps i boscos els avions van tenir un paper importantíssim durant la guerra civil, a més de les persones, dones i homes, que hi treballaren.

El punt d’inici de l’itinerari d'uns 400 m és l’avinguda d’Eduard Corbella, amb el carrer Galícia. Cal dur el mòbil carregat amb dispositiu de lectura QR i calçat còmode. Es tracta d’un recorregut que no és accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Creació i direcció: Esther Freixa Creació i interpretació: Alícia Molina, Assumpta Serra, Curro Manzano, Lluís Curbera, Montse Capel, Montse Comas, Teresa Masat, Pako Boza Producció d’àudio: Amat Molero Il·lustració cartell: Roberto Plà Textos extrets de: El caliu de la il·lusió, de Salvador Coll; Els noms de la memòria, de Ricard Ginjaume; Papers de la guerra, de Pepe Castells, i de creació pròpia

El projecte compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu, Cardedeu Inspirant Cultura, els ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor i Llinars del Vallès, la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 14.09.2023 | 15:24