La brigada retira la cabina telefònica de la plaça de Sant Joan

Dimarts, 5 d'abril de 2022 a les 12:00

Les altres set cabines s’aniran retirant per l’ús gairebé inexistent i per evitar actes vandàlics, ja que l’empresa ha deixat de fer-ne el manteniment. La brigada també ha fet noves voreres al tram final del  carrer Joaquim Blume.

La brigada ha retirat la cabina de Telefónica de la plaça de Sant Joan. L’empresa va comunicar que, a partir de l’1 de gener d’enguany, deixaria de fer el manteniment de les cabines, i que iniciava el procés de licitació per retirar-les totes. 

Tenint en compte que aquest procés pot allargar-se, per l’ús gairebé inexistent de la cabina i per evitar actes vandàlics, l’Ajuntament de Cardedeu ha decidit retirar les set cabines de telèfon que hi ha al municipi. S’ha començat per la de la plaça de Sant Joan per la seva ubicació, ja que és un espai on s’hi celebren moltes activitats culturals, populars i festives. 

D’altra banda, la brigada ha fet voreres noves al carrer de Joaquim Blume, al tram entre el c. Llinars i l’avinguda del rei En Jaume, per millorar l’accessibilitat i seguretat dels vianants. 

També ha repintat els carrils bici del carrer Llinars i del carrer Mare de Déu del Pilar, i durant les properes setmanes la brigada repintarà els d’altres zones de Cardedeu. 

Darrera actualització: 05.04.2022 | 12:42