La brigada municipal embelleix les lletres metàl·liques de benvinguda a Cardedeu

Dilluns, 2 d'agost de 2021 a les 11:00

Les lletres metàl·liques que donen la benvinguda a Cardedeu, a l’alçada del pont el ferrocarril, ja llueixen com cal. La setmana passada el personal de la brigada municipal va encarregar-se de netejar-la després de l’acte vandàlic patit fa uns dies.

Al llarg de les últimes setmanes la brigada ha fet diverses actuacions a la via pública. Una de destacable és la cruïlla elevada de l’avinguda d’Eduard Corbella amb el carrer Joan Maragall, fent-la accessible i donant continuïtat al carril bici, tot plegat per garantir la seguretat de ciclistes i vianants.

Amb el mateix objectiu, s’han fet accessibles les orelles de la vorera del carrer de Joaquim Blume, a l’alçada de carrer Girona i a l’alçada del carrer Ramon y Cajal. En ambdós encreuaments, també s’hi ha construït passos elevats dissuasoris de velocitat per als vehicles. 

A més, aquesta setmana l’equip de pintors de la brigada està fent tasques de pintura a l’escola Mil·lenari aprofitant les vacances escolars, i també farà retocs en d’altres centres educatius. 

Darrera actualització: 02.08.2021 | 11:36