Jornada per debatre sobre els drets culturals i l’accés universal a la cultura

Diumenge, 9 d’abril de 2023

Radio Televisió Cardedeu, la Fundació Carulla i l’Ajuntament de Cardedeu convoquen una jornada per parlar de la transformació comunitària a través de la cultura. Dissabte 15 d’abril, de 10 a 13 h, a la Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura.

Mutare-Tèxtil Rase: teixint comunitat a través de la cultura serà un espai per debatre sobre els drets culturals i l’accés universal a la cultura, de la mà de Ràdio Televisió Cardedeu, la Fundació Carulla i l’Ajuntament de Cardedeu

Com fem universalment accessible el nou equipament de la Tèxtil Rase i tot el que se’n deriva a una ciutadania múltiplement diversa? Com fem dels equipaments culturals de Cardedeu espais educatius i de transformació comunitària a través de la cultura? Com posem realment la persona al centre, des d’una perspectiva interseccional i no només en la programació, sinó en l’apropiació activa i emocional de l’equipament?

Totes aquestes qüestions es debatran el dissabte 15 d’abril, de 10 a 13 h, a la Tèxtil Rase Fàbrica de Cultura, en una jornada oberta a tothom qui hi estigui interessat. Per participar-hi, cal confirmar l’assistència a través d’aquest formulari 

COM HO FAREM?
Mutare al territori és una metodologia que ajuda a identificar reptes socials en un territori concret amb l’objectiu de resoldre’ls en comunitat des de la cultura, connectant els agents socials i culturals en una sessió dinamitzada per l’equip de la Fundació Carulla.

Darrera actualització: 11.04.2023 | 10:37