Joc d’estiu de la Xarxa Comerç Cardedeu

Dilluns, 28 de juny de 2021 a les 10:00

Nova campanya de l’entitat de comerciants de Cardedeu per fomentar la compra als comerços i establiments locals. El joc proposa formar 6 rajoles completes per aconseguir els premis. S’hi pot participar del 28 de juny al 18 de juliol.

Amb l’arribada de l’estiu, la Xarxa Comerç Cardedeu llança una nova campanya per apropar el comerç local als cardedeuencs i cardedeuenques. Una iniciativa que fomenta les visites als establiments i dona vida als carrers del poble. 

“Joc d’estiu de la Xarxa Comerç Cardedeu” és el nom que rep la juguesca a la qual s’hi podrà participar del 28 de juny al 18 de juliol. Hi haurà en joc un total de 150€ per bescanviar als comerços associats i més de 100 productes d’estiu en diversos lots. 

La juguesca convida les persones participants a formar 6 rajoles amb el logotip de l’associació, cadascuna d’un color, com si d’un puzle es tractés. Cadascun dels comerços associats exposarà al seu aparador un cartell amb una de les 9 peces que formen cada rajola. Els cardedeuencs hauran d’aconseguir formar 6 rajoles completes, de 9 peces cadascuna, sumant un total de 54 peces a trobar pels carrers de Cardedeu.

Per optar als premis caldrà emplenar un llistat que relaciona les diferents peces amb els establiments de la Xarxa, en un díptic que es podrà aconseguir a cada comerç participant. Un cop s’hagi emplenat la correlació de peces amb la seva ubicació (s’hauran d’haver completat un mínim de 2 rajoles), es podrà d’entregar el díptic a un dels establiments. La data límit d’entrega serà el 18 de juliol. El 20 de juliol es realitzarà el sorteig de premis entre tots els participants. 

Una proposta original, dinàmica i lúdica que, un cop més, manté ferm l’objectiu de l’entitat i vetlla per promoure el consum local, donar visibilitat als associats i mantenir viva l’activitat del poble. 

Podeu trobar tots els comerços associats a la Xarxa Comerç Cardedeu en aquest enllaç.

Darrera actualització: 28.06.2021 | 11:02