Girls like that, un musical sobre l’assetjament escolar, al Teatre Auditori Cardedeu

Dijous, 2 de març de 2023 a les 13:00

Una obra que trenca tabús sobre els estereotips de gènere, l'estigmatització sexual, el bullying i l'ús de les xarxes socials. Aquest dissabte, 4 de març, a les 20 h.

Teatre musical amb comèdia, drama i intriga, una obra que ha traspassat fronteres de l’autor canadenc britànic Evan Placey. El Teatre Auditori Cardedeu programa aquest dissabte, 4 de març, a les 20 h, l’obra Girls like That.

Què passa quan una foto privada es fa viral entre tot l'institut? Aquest es el tema central d’aquesta obra  nominada als Premis Butaca 2022 a Millor Espectacle Teatre Petit Format. Una peça que ens apropa a la realitat viscuda per alguns adolescents i, malauradament una temàtica molt actual.

Girls like that s’adreça a tots els públics, especialment els joves i a les famílies amb fills adolescents, per apropar-nos als  contextos socials actuals.

La dramatúrgia inclou cançons i balls de Beyoncé, Billie Eilish, Lizzo, Bomba estéreo i Nathy Peluso.

L’espectacle és una proposta dels Ambaixadors Culturals, estudiants de secundària que col·laboren dins i fora de l’institut en la promoció i en la difusió d’espectables, una actiuvitat que s’emmarca en el projecte L’educació a Escena.

Darrera actualització: 02.03.2023 | 13:38