Finalitzades les obres de la nau 3 de la Tèxtil Rase

Dimecres, 27 de desembre de 2023

Les tres plantes s’han remodelat integralment, amb la construcció d’armaris i magatzems per a entitats, i el condicionament de 5 sales per tallers i activitats. També s’ha millorat l’accessibilitat del conjunt de la Tèxtil Rase amb un ascensor i escales que connecten totes les naus.

Aquesta setmana s’han recepcionat les obres de la fase 3 de rehabilitació de la Tèxtil Rase per a usos culturals.

Les actuacions han consistit en la remodelació integral de les tres plantes de la nau 3, la zona més malmesa i deteriorada pel pas del temps. A les plantes baixa i primera s'hi ha col·locat armaris i diversos magatzems per a les entitats, i s’ha rehabilitat totalment cinc sales de la segona planta per fer-hi tallers, reunions i d’altres activitats similars.

També s’han fet obres per millorar l’accessibilitat de l’equipament, amb el condicionament del passadís exterior (entre el conjunt de naus i el bloc de pisos) i amb la construcció d’un nou accés des d’aquest passadís a la nova nau 3, incorporant un ascensor i també escales. D’aquesta manera, el conjunt de naus de la Tèxtil Rase queden connectades i accessibles. Per últim, s’ha fet obres d’urbanització i pavimentació exterior de l’accés principal del carrer Llinars.  

Amb aquestes actuacions es dona per finalitzada la rehabilitació de la Tèxtil Rase, i restarà pendent el condicionament interior per a usos culturals, com els terres, la insonorització de sales, la col·locació de cortinatges i la instal·lació d’equipaments tècnics.

Per finançar les obres d’aquesta tercera fase s’ha comptat amb subvencions del Fons Next Generation i de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 27.12.2023 | 13:49