Exposició “Quan parles fas màgia” per promoure el Voluntariat per la llengua

Divendres, 25 de febrer de 2022

De l'1 al 18 de març, a la Biblioteca. També es pot participar al concurs i aconseguir entrades per l'obra "Iaia" que es representarà al Teatre Auditori Carddedeu el 7 de maig. 

L'exposició "Quan parles fas màgia" forma part d'una campanya del Voluntariat per la llengua que, a partir de la metàfora de la màgia, vol aconseguir que més gent s'animi a formar part d'aquest programa de pràctica oral del català. La proposta del Voluntariat per la llengua (VxL) es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari o voluntària, que parla català fluidament, i un aprenent o aprenenta, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. 

L’exposició, que es pot visitar de l’1 al 18 de març a la Biblioteca Marc de Vilalba, du vinculat un petit concurs. A través d’un qüestionari (amb butlleta i amb codi QR) s’han de contestar 14 preguntes, algunes de les quals es poden respondre a partir dels panells de l'exposició i d'altres són de llengua. Poden participar-hi les persones majors de 14 anys i entre les encertants se sortejarà un obsequi consistent en dues entrades per a l’obra Iaia, que es representarà al Teatre Auditori Cardedeu el dissabte 7 de maig, a les 19 h.  Per entrar en el sorteig, cal haver encertat un mínim de 10 preguntes.

La persona guanyadora es donarà a conèixer a través de les xarxes socials de l’Oficina de Català de Cardedeu i de la Biblioteca Marc de Vilalba el dia 1 d’abril.

El VxL ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d'assistir al lloc de trobada que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades a través de plataformes de videotrucada). El programa va néixer l’any 2003 i ja hi han passat més de 150.000 parelles.

Darrera actualització: 25.02.2022 | 11:38