En marxa la nova temporada al Teatre Auditori Cardedeu

Divendres, 24 de setembre de 2021 a les 12:00

Amb una programació farcida de propostes que han rebut suport a la creació de Cardedeu Cultura i amb l’etiqueta quilòmetre zero

En marxa una nova temporada al Teatre Auditori Cardedeu amb un munt de propostes que han rebut el suport a la creació de Cardedeu Cultura i amb l’etiqueta quilòmetre zero amb artistes locals professionals en escena.

La programació la conformen 20 espectacles que abracen els grans gèneres de les arts escèniques: teatre, circ, dansa i música.

Un total 12 propostes són creacions #km0, espectacles de proximitat amb artistes professionals locals; mentre que 10 compten amb el Suport a la Creació de Cardedeu Cultura, ja sigui en format de residència de creació, tècnica i d’altra tipologia, com el projecte Marta Carrasco de creació comunitària amb artistes locals incloses en el cens cultural de Cardedeu.

La temporada s’inicia aquest diumenge 26 de setembre, precisament amb la preestrena d’un espectacle de #km0, “n’imPORTE quoi”, de la Companyia Leandre Clown. La funció es podrà veure al Temporada Alta i tornarà a ser a Cardedeu el 12 de desembre.

En teatre de text destaquen “Talking Heads”, amb Imma Colomer, Lina Lambert i Lurdes Barba, en una sèrie de monòlegs que fusionen la comèdia i la tragèdia de manera brillant, i “Els Ocells”, de La Calòrica, que tancarà la programació del 1r semestre, una companyia que recull premis i crítiques per les seves posades en escena amb marca pròpia.

I per Nadal al TAC podrem veure 4 propostes: “Paszebra”, per entrar amb música i bon humor al Nadal; “Lú”, un bonic i sensible espectacle de Maduixa Teatre; titelles i música amb “Les aventures del lleó vergonyós” d’El Pot Petit, i “El Cant de la Silbil·la”, que tindrà lloc fora del teatre i s’escenificarà al Cementiri municipal de Cardedeu, en motiu dels 100 anys de la seva inauguració, amb el contratenor Jordi Domènech com a Sibil·la.

Les entrades ja són a la venda des d’aquest divendres 24 de setembre. Podeu accedir-hi a través de la cartellera del web: www.teatreauditoricardedeu.cat

També s’ha tornat a editar el programa de mà desplegable per conèixer la programació completa, després que la temporada passada a causa de les mesures de seguretat per la Covid-19 no es publiqués. Es pot trobar a les diferents dependències municipals i als punts habituals.

Darrera actualització: 24.09.2021 | 14:46