En funcionament la font lúdica del parc de Bellavista

Dijous, 5 d’agost de 2021

Està oberta de dilluns a diumenge, de 10 a 13.30 h, i de 16 a 19 h. És una de les propostes guanyadores de l’última edició dels Pressupostos participatius.

La font lúdica del parc de Bellavista ja està en funcionament. Consta d’una plataforma en forma de flor de la qual en surt un brollador central i vuit de circulars al voltant del principal, amb alçades variables.

La instal·lació estarà engegada cada dia, de dilluns a diumenge, en horari de matí, de 10 a 13.30 h, i de tarda, de 16 a 19 h. L’aforament màxim recomanat és de 12 persones, i cal mantenir les mesures de seguretat vigents en cada moment: distància, higiene i mascareta abans i després de jugar-hi.

La font està pensada per refrescar-se i jugar, i per tant l’ús ha de ser responsable per part dels infants i també de les persones acompanyants, respectant sempre la normativa d’ús indicada a la placa de senyalització de la font. Així, no està permès dutxar-se o qualsevol altra activitat que impliqui l’ús de sabó o químics, ni està permesa l’entrada d’animals. Per accedir-hi, cal dur calçat de bany. Cal tenir present que l’aigua té ús lúdic i no és per beure. 

La font lúdica del parc de Bellavista és una de les propostes guanyadores de l'última l’edició dels Pressupostos participatius, que inicialment s’havia de fer a la plaça de Joan Alsina i no va ser possible tècnicament.

Darrera actualització: 5.08.2021 | 13:53