Els Voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu reben el reconeixement del Departament d'Interior de la Generalitat

Dimarts, 18 de març de 2014
Protecció Civil de Cardedeu ha complert més de 10 anys d'activitat.

El dissabte 15 de març, en el marc del Dia del Voluntariat de Protecció Civil de Catalunya celebrat a Tarragona, l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu (AVPC) va rebre una menció honorífica de la Generalitat de Catalunya per complir més de 10 anys d'activitat en favor i protecció de la seguretat de les persones, béns i el medi ambient.

L'AVPC és una de les 78 associacions de protecció civil de Catalunya, de les primeres que es varen crear i consta de 35 membres. Durant l'any 2013 l'associació ha aportat al municipi més de 2.200 hores en serveis.

Sempre presents en tots els actes més significatius de Cardedeu (Cavalcada de Reis, Sant Hilari, Tres Tombs, Carnestoltes, Fira de Sant Isidre, Sant Joan, Festa Major, Fira de Nadal, activitats culturals i esportives, etc.), és activa en tot cas vers els diversos temporals meteorològics per fred, neu, vent  o inundacions i molt especialment amb l'activació dels plans d'emergència municipals. Alhora, porta a terme també col·laboracions amb altres municipis (1/2 Marató de Granollers, Simulacres a transports públics de Barcelona, entre d'altres).

Darrera actualització: 31.03.2014 | 08:47