Els serveis de Cultura es traslladen a la Tèxtil Rase, Fàbrica de cultura

Dimarts, 30 de gener de 2024

A partir del 8 de febrer la Tèxtil Rase serà la seu dels serveis i del personal municipal de Cultura. L’accés d’atenció al públic serà pel passadís lateral exterior, des d’on es podrà accedir als despatxos amb ascensor o a través de les escales.

El personal i els serveis de Cultura es traslladen de Vil·la Paquita a la Tèxtil Rase, Fàbrica de Cultura a partir d’aquesta setmana i de manera progressiva. 

La previsió és que el personal tècnic municipal ja estigui instal·lat als nous despatxos i espais de la primera planta de la Tèxtil Rase a finals d’aquesta setmana.

L’atenció al públic es mantindrà a Vil·la Paquita fins el dia 7 de febrer, i l’endemà ja s’atendrà al nou equipament. D’aquesta manera, a partir del dijous 8 de febrer tots els serveis i el personal de Cultura ja estaran instal·lats a la Tèxtil Rase.

L’accés d’atenció al públic serà pel passadís lateral exterior (entre el conjunt de naus i el bloc de pisos), des d’on es podrà accedir a l’atenció al públic i als despatxos amb ascensor o a través de les escales.
 

Darrera actualització: 30.01.2024 | 12:04