El projecte participatiu del Consell d’Infants culmina en la il·lustració animada: La salut és vida, cuidem-la

Dijous, 25 de febrer de 2021

Les conselleres, en representació de les seves companyes de cinquè i de sisè de primària, han compartit aquests darrers mesos idees, reflexions i propostes. La salut ha estat un dels temes que s’ha tractat a fons

Aquests darrers mesos, les conselleres i consellers del Consell d’Infants, en representació de les seves companyes i companys de cinquè i de sisè de les escoles de Cardedeu, han compartit idees, reflexions i propostes. Un dels temes tractats ha estat el de la salut i com han canviat rutines, espais i relacions.

El resultat d’aquest procés de reflexió i de debat ha estat la il·lustració animada “La salut és vida, cuidem-la”, amb dibuixos de Núria Güell, que ha estat testimoni de les sessions del Consell d’Infants, i l’animació de Bàrbara Partegàs.

La il·lustració final recull els elements debatuts pel Consell d’Infants per tenir una bona salut física, social, psicològica i emocional i pren un format de desplegable o “pop-up”, com a metàfora de la fragilitat de la salut i la importància de cuidar-la.

Proper objectiu: Pressupostos Participatius

El Consell d’Infants ja té nou objectiu sobre la taula per treballar fins a final de curs. Es tracta de presentar una proposta per a la present edició dels Pressupostos Participatius.

Les conselleres i consellers treballaran a partir de dinàmiques i debats amb les companyes i companys de classe i consensuaran una proposta. Un cop comprovada la seva viabilitat tècnica, es presentarà als Pressupostos Participatius i se sotmetrà a votació entre la població major de 16 anys de Cardedeu.

Darrera actualització: 25.02.2021 | 09:54