El Museu farà un taller de licors d'estiu a la III Fira de Plantes Remeieres i Aliments Ecològics

Dimecres, 13 de juny de 2012
Serà dissabte 16 de juny, a les 11h, al Parc de la Serreta El proper dissabte 16 de juny se celebra la III edició de la Fira de Plantes Remeieres i Aliments Ecològics, i el museu proposa una nova edició d'un taller per elaborar licors d'herbes propis de l'estiu. El taller es farà al Parc de la Serreta, a les 11h del matí, i anirà a càrrec d'Enrica Renter.

L'activitat és gratuïta però les places són limitades i cal fer-ne reserva prèvia al Museu (93.871.30.70 - museu@cardedeu.cat).


Amb la voluntat de recuperar la història i tradició d'elaboració casolana de licors d'herbes, el Museu Arxiu de Cardedeu aposta per activitats de difusió i participació, perquè tothom qui vulgui pugui continuar elaborant els més diversos licors casolans.

Cada any, pel juny, s'ofereix la possibilitat d'aprendre a realitzar nous licors amb herbes i fruits propis de l'estiu. Enguany, s'oferirà la recepta d'alguns licors ben originals, com el licor fruites, elixir de flors de magnòlia, i d'altres ja tradicionals, com el vi de nous.

Uns dies abans del taller, es facilitarà als participants que vulguin elaborar algun licor una llista amb els ingredients; i el dia de l'activitat, a tots els participants se'ls lliurarà el receptari amb tots els licors.

L'Associació de Veïns del Barri del Poble Sec, Cardedeu Autosuficient, Cardedeu per un món millor, Cardedeu Vital i l'UBC (Unió de Botiguers de Cardedeu) organitzen, amb el suport de l'Ajuntament de Cardedeu, la Fira d'Herbes Remeieres i Aliments Ecològics al Parc de la Serreta de Cardedeu, on es pot trobar exposició i venda d'herbes remeieres i aliments ecològics durant tot el dia.

Darrera actualització: 21.06.2012 | 12:38