El Museu de Cardedeu comença a elaborar el pla d’accessibilitat de l’equipament

Dimecres, 22 de maig de 2024

El Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu (MATBC) ha començat a treballar en l’elaboració d’un pla d’accessibilitat que posarà les bases i els criteris objectius per a la millora física de l’equipament i dels recursos que s’hi ofereixen, com les exposicions, les activitats o la pàgina web, perquè totes les persones en puguin gaudir de la manera més autònoma possible.

De moment s’ha fet una primera sessió de treball participativa amb persones de diversos col·lectius del municipi i usuàries del museu, on s’han avaluat les seves necessitats i com les pot acollir el MATBC. La sessió ha estat coordinada per Andrea Granell, consultora de projectes culturals especialitzada en avaluació i accessibilitat. És previst tenir enllestit el pla d’accessibilitat aquest 2024 i anar-lo desenvolupant els propers anys. 

L’elaboració del pla d’accessibilitat del Museu té com a finalitat aconseguir l'accessibilitat universal de l’equipament a mig termini, d'acord amb el que marca la normativa vigent i el codi d'accessibilitat de Catalunya. Per fer-lo, es compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 22.05.2024 | 13:46