El carrer Torrent Llibre, de prioritat per a les bicicletes

Dijous, 19 de gener de 2023

Reunió informativa el dilluns 23 de gener, a les 18 h, a la Sala de les Columnes, on s’actualitzarà la informació que ja es va presentar a l’associació de veïns del barri fa uns mesos. 

El dimarts 24 de gener començaran les obres per transformar el carrer Torrent Llibre en carrer bici. És a dir, un carrer on la bicicleta té prioritat de circulació en ambdós sentits i els cotxes disposen d’espais d’espera per deixar-les passar.

Per actualitzar la informació de les afectacions que tindrà l’obra, s’ha convocat una reunió informativa per al veïnat el dilluns 23 de gener, a les 18 h, a la Sala de les Columnes de l’Ajuntament.

La modalitat de carrer bici, amb prioritat invertida per a bicicletes, és una iniciativa innovadora al país. Requereix una inversió mínima ja que es manté la disposició actual del carrer i només cal fer una petita obra a la calçada.

Amb aquesta actuació, el carrer Torrent Llibre passarà a formar part de l’itinerari de la xarxa ciclable bàsica del municipi, i permetrà garantir la seguretat dels nombrosos ciclistes que hi circulen diàriament, sobretot famílies per accedir a l’Escola Les Aigües

És previst que les obres durin dues setmanes, aproximadament, amb les afectacions següents:
• No es podrà estacionar en tot el tram de carrer
• No es podrà accedir als pàrquings privats en horari laboral, de 8 a 18 h (sempre segons directrius de l’empresa executora de les obres)

Darrera actualització: 19.01.2023 | 11:20