“Desenvasa’t”, campanya de sensibilització per prevenir el consum d’envasos

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 12:30

Aprofitant la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient, llancem el repte no-plastic weekend challenge de Cardedeu del 4 al 6 de juny, un cap de setmana sense consumir envasos de plàstic. També s’ha programat un taller per reduir els envasos d’un sol ús.

Amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre la prevenció de residus, l’Ajuntament de Cardedeu ha engegat una campanya sobre la problemàtica dels envasos i per fomentar el consum de productes que evitin la generació dels residus plàstics.

“Desenvasa’t. Viu Cardedeu sense residus” és el lema de la campanya, que es farà a través de dues accions:

No-plastic weekend challenge: del 4 al 6 de juny
Tres dies. Un repte. Us hi atreviu?
Viu el repte d’un cap de setmana sense consumir envasos de plàstic amb el no-plastic weekend challenge de Cardedeu. Comparteix la teva experiència a Instagram amb l’etiqueta #cardedeusenseplastic i participa en el sorteig d’un cadenat rígid tipus U per la bici (se sortejaran les publicacions penjades fins el diumenge 6, a les 23.59 h).

I si cerques alternatives, 
Taller virtual per a reduir els envasos d’un sol ús
9 de juny, de 18.30 a 20.30 h

Farem dinàmiques de reflexió que condueixin a un canvi d’hàbits i a un consum racional de productes que evitin la generació de residus d’envasos. Es potenciarà el treball en xarxa de la ciutadania i l’intercanvi col·laboratiu de coneixement a la recerca d’alternatives locals. També es posaran en comú les experiències del no-plastic weekend challenge.
Cal inscripció prèvia en aquest enllaç.

Darrera actualització: 01.06.2021 | 14:18