Conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Lluïsa Oller per fer activitats al jardí del Museu

Dimecres, 22 de maig de 2024

L’Ajuntament de Cardedeu i la Fundació Lluïsa Oller han signat un conveni de col·laboració per a que les usuàries del servei de teràpia ocupacional facin activitats d’ajustament personal al jardí de plantes remeieres del Museu Arxiu Tomàs Balvey. 

El conveni, signat per la regidora de Capacitats diverses, Noèlia Cortés, i el gerent de la Fundació Lluïsa Oller, Carlos Sopeña, té com a objectiu col·laborar en l’aprenentatge i la integració de les persones amb capacitats diverses que acull la Fundació Lluïsa Oller, fent les pràctiques de l’aula ocupacional al jardí de plantes remeieres del Museu.

A més l’alumnat podrà participar de les activitats educatives i de divulgació entorn les plantes ramelleres i aromàtiques que s’organitzen des del museu explicant i mostrant les diferents tasques que es duen a terme al jardí.

El jardí del MATBC es presenta com una sala més del museu, a l’aire lliure, dedicada al benestar i la salut, en diàleg amb la farmàcia rural de la Nissaga Balvey que es conserva a la segona planta del museu amb mobiliari de 1780 i pots de ceràmica de 1827.

Darrera actualització: 22.05.2024 | 12:02