Compromís de la Generalitat per millorar la C-35 a Cardedeu i per estudiar la cessió del tram urbà de la C-251

Dijous, 19 de gener de 2023

El responsable d’Infraestructures de Mobilitat s’ha compromès a treballar en ferm per la retrocessió de la titularitat de l’avinguda del Rei En Jaume, així com actuar al tram de la C-35 al seu pas per Cardedeu.

L’alcalde, Enric Olivé, ha visitat aquesta setmana el director general d'Infraestructures de Mobilitat, David Prat, al Departament de Territori, Mobilitat, Infraestructures, Urbanisme i agenda urbana de la Generalitat de Catalunya.

La trobada ha tingut per objectiu tractar dos temes prioritaris. D’una banda, l’accidentabilitat a la carretera C-35 al seu pas per Cardedeu i poblacions veïnes. Sense existir un punt negre concret, hi ha uns 5 km de recorregut amb sinistres habituals i molt greus, ja que habitualment són xocs frontals. Arran de diverses actuacions que ja s’estan fent en aquesta via (a Santa Agnès i al tram Vilalba-Riells), l’alcalde ha reclamat al director general que prengui en consideració actuar al tram de la sortida de l’AP7 Cardedeu-Vilalba, mostrant aquest últim bona receptivitat de la reclamació i interès en treballar-hi.

D’altra banda, l’alcalde ha demanat la retrocessió de la titularitat de la carretera C-251 al seu pas per Cardedeu (avinguda del Rei En Jaume), i finançament per arranjar, millorar i modernitzar la via. Ambdós responsables s’han emplaçat a treballar-hi en ferm, amb projectes concrets damunt la taula.

Darrera actualització: 19.01.2023 | 08:13