Cloenda del projecte de Reparació i manteniment de bicicletes adreçat a dones

Dimarts, 31 de maig de 2022 a les 14:00

De les10 alumnes que van iniciar el curs, 8 l’han acabat i 6 ja treballen

Un total de 8 alumnes han completat el projecte de Reparació i manteniment de bicicletes adreçat a dones, organitzat pel Servei de Formació i Ocupació de Cardedeu.

Al llarg dels darrers mesos, s’ha treballat en dos vessants complementaris: la formació professional tècnica i l’empoderament de la dona per conèixer i enfortir les pròpies capacitats.

L’equip tècnic, format per en Raül Falconero i en Miquel Mestres de l’empresa cardedeuenca Cycling no Limit han format i transmès la seva passió pel món del ciclisme a totes les participants.

En el decurs del projecte, han col·laborat diverses empreses del sector del ciclisme aportant informació del mercat de treball, coneixements específics sobre productes, etc.

La formació ha inclòs xerrades amb diverses cooperatives de dones, que han compartit la seva experiència.

La fase final el projecte ha conclòs oferint el servei de reparació de bicis a l’alumnat i professorat dels instituts Manel Raspall i El Suí.

El Servei de Formació i Ocupació valora molt positivament aquesta primera edició del curs i també el dinamisme de les alumnes, les iniciatives de les quals han estat derivades al Servei d’Economia Social i Solidària del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) per tal que es puguin concretar en propostes viables.

A nivell quantitatiu, de les 10 participants inicials, 8 han completat el projecte. Respecte a la inserció laboral: 6 ja treballen i 4 continuen en recerca de feina.

Darrera actualització: 31.05.2022 | 14:57

Imatges