Cloenda del Consell d'Infants. Curs 2020-2021

Dijous, 17 de juny de 2021

Les delegades i els delegats expliquen les experiències viscudes durant el curs i donen a conèixer la proposta que presentaran als Pressupostos Participatius

Una vintena de conselleres i consellers i les seves acompanyants han participat aquesta setmana en la cloenda del curs 2020-21 del Consell d'Infants, en què hi participen infants de cinquè i de sisè de les escoles de Cardedeu. La jornada va consistir en una  primera part de coneixença  i en la preparació del guió de la part pública de la trobada.

A la part pública de la trobada, que va comptar amb la presència de l'alcalde, Enric Olivé, la regidora d'Educació, Dolors Sala, i el regidor de Participació, Hug Lucchetti, el Consell d'Infants va explicar la feina feta durant el curs i com s'ha pogut dur a terme malgrat les restriccions causades per la pandèmia. Els infants van fer l'explicació del projecte La Salut és vida, cuidem-la i van fer públic la proposta guanyadora dels Consell d'Infants d'entre la trentena de propostes presentades per participar als Pressupostos Participatius: una pista d'atletisme, futbol sala i bàsquet.

Atès que hi ha altres propostes en aquest sentit, la proposta que es presentarà als Pressupostos Participatius és fer una pista d'atletisme a la zona del Pla Marcell. A partir del setembre, començarà la fase de recollida de vots per poder dur a terme aquest projecte.

Darrera actualització: 17.06.2021 | 13:10