Cens Cultural de Cardedeu: Cardedeu és cultura. I tu, hi ets?

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 09:00

La finalitat del Cens Cultural de Cardedeu és la creació i publicació del cens d’artistes, creadores, entitats i empreses de Cardedeu relacionades amb el món de la cultura. 

L’Ajuntament de Cardedeu està elaborant el Cens Cultural de Cardedeu amb l’objectiu de crear un mapa de totes les persones, entitats i/o empreses vinculades al món cultural que viuen i/o treballen al municipi. 
 
Es tracta d’un directori obert, gratuït, dirigit tant a artistes, artesans, com a professionals tècnics de l’àmbit cultural i/o al teixit associatiu, que pretén recopilar els projectes culturals que es generen a Cardedeu en qualsevol disciplina artística. La voluntat és que, a més de ser un mapa de tots els agents culturals actius, sigui una llavor d’iniciatives de col·laboració entre tot el potent teixit cultural de Cardedeu.
 
Per formar part del Cens Cultural de Cardedeu només cal omplir aquest formulari, que també trobaràs a un lloc destacat de www.cardedeu.cat o bé al costat d'aquestes línes. Un cop recopilada la informació, es publicarà en forma de Cens Cultural en aquest mateix web. 
 
Si ets una persona connectada amb el món cultural (ja sigui a títol particular com a entitat i/o empresa; de forma amateur o professional), t’engresquem a formar-hi part!
 
Per a qualsevol dubte pots escriure’ns a: cultura@cardedeu.cat
Darrera actualització: 26.09.2019 | 09:29