Cardedeu s’adhereix a la “Guia comarcal per fer front als maltractaments de les persones grans”

Divendres, 25 de juny de 2021 a les 09:15

El document, liderat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, s’ha elaborat amb la participació dels ajuntaments, dels serveis de salut, dels cossos de seguretat, dels representants de serveis i organismes implicats, i del Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental.

L’Ajuntament de Cardedeu s’ha adherit a la “Guia Comarcal per fer front als maltractaments de les persones grans” del Consell Comarcal del Vallès Oriental. Es tracta d’un instrument per a la gestió i l’abordatge de les diverses situacions de maltractaments que poden afectar a les persones grans. 

S’articula al voltant de les línies estratègiques següents:

  • Sensibilitzar els professionals que treballen amb persones grans sobre el fenomen dels maltractaments
  • Facilitar una eina per orientar les actuacions dels i les professionals
  • Aprofundir en el coneixement dels maltractaments a les persones grans
  • Destacar la importància de l’abordatge multidisciplinari, per fer front a les diverses situacions de maltractaments a persones grans
  • Proporcionar criteris per prevenir, detectar i intervenir en els maltractaments.

La Guia s’ha treballat amb la participació dels ajuntaments que formen part de l’àrea bàsica, serveis de salut, cossos de seguretat, representants tècnics d’altres serveis i organismes implicats i el Consell Consultiu de la Gent Gran del Vallès Oriental. Cardedeu ha participat de forma activa en l’elaboració de la Guia.

Darrera actualització: 23.06.2021 | 13:04